STOL architecten overhandigt cheque

30 oktober 2023  overhandigden Chris Warmenhoven en Hans Zwetsloot een cheque van € 3.000,- aan stichting Puntenburg, die met een groot aantal vrijwilligers een speciale Hippo therapeutische manege in Lisse beheert. En waar jongeren met beperkingen van paarden kunnen genieten.

Open huis

STOL architecten is onlangs verhuisd naar een nieuw, eigen kantoor aan de Hobahostraat te Lisse. Ter gelegenheid van hun open huis vroeg STOL architecten zijn relaties om geen cadeau te geven maar een donatie voor deze speciale manege. Met een kleine afronding kon STOL architecten een bedrag van € 3.000,- schenken aan de Puntenburg. Chris Warmenhoven: ’Met deze donatie kunnen wij een de Puntenburg een beetje helpen om hun prachtige werk in de toekomst voort te zetten. Ik ben heel blij dat wij hen dit, samen met onze relaties, kunnen schenken.’

Puntenburg, rijplezier voor speciale jongeren

Voorzitter Jack de Vroomen: ‘Paarden zijn gevoelige, aandachtige, dieren die in het hier en nu leven. Rijden op een paard stimuleert alle zintuigen. De paarden in de manege Puntenburg zijn zeer vriendelijk en speciaal getraind om te werken met jongeren met een beperking op lichamelijk en sociaal gebied. Om het comfort en de veiligheid te borgen moeten de faciliteiten gemoderniseerd worden. Maar willen ook het aantal paarden graag uitbreiden. Dit bedrag is goed voor een half paard! Kortom we zijn dankbaar voor deze gift waardoor het voortzetten van onze Hippo therapeutische activiteiten ook in de toekomst zekerder wordt.’

STOL architecten DOE-DAG

In 2021 organiseerde STOL architecten een zogenaamde DOE-DAG. Het hele team heeft toen geklust, opgeruimd en andere hand- en spandiensten bij de manege verricht. STOL architecten is een full-service architectenbureau dat adviseert en werkzaamheden uitvoert uit gedurende het totale bouwproces. Van planinitiatief tot ontwerp en van ontwerp tot oplevering; zowel bij nieuwbouw als bij groot onderhoud en renovaties. Het team van STOL architecten bestaat uit: architecten, interieurarchitecten, projectmanagers, projectleiders, tekenaars en administratieve medewerkers.