Vrijwilliger

Het plan van Puntenburg is om het aantal cliënten te laten groeien. Cliënten met een meervoudige beperking vragen intensieve en gerichte persoonlijke begeleiding van drie vrijwilligers per paard/cliënt combinatie.

Jongeren die om wat voor reden dan ook uit evenwicht zijn geraakt, en die bij hippo therapie baat zouden kunnen hebben, worden vanaf 2019 welkom geheten.

Om meer mensen te laten kennismaken met de uitwerking die paarden op hen hebben, is Puntenburg een nieuwe samenwerkingen aangegaan. Interactieve coaching en therapie met paarden zijn groeiende markten die nog niet veel worden aangeboden. Door deze samenwerking aan te gaan met instanties die hierin gecertificeerd zijn, wordt de inzet van de Puntenburg paarden verbreed.

 

Vrijwiliger

Het meehelpen op zondagmorgen geeft mij zoveel voldoening. Als je ziet hoe onze cliënten genieten als ze op een paard zitten, dat is zo mooi

In 2018 werd de tweewekelijkse zondagmorgen naar 13 cliënten uitgebreid. In 2019 naar 15 kinderen en waar mogelijk wekelijks. In 2020 willen we naar 20 cliënten en wekelijks.

Om deze doelstelling te behalen zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Lijkt je het interessant om ons te helpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.