Paddocks renovatie Puntenburg

De paddocks zijn onlangs afgegraven en voorzien van nieuw drainagezand. Zo wordt het regenwater weer netjes afgevoerd en houden de paarden bij nat weer toch droge voeten. Ook hebben de paarden nu mooie nieuwe hooiruiven volgens het slowfeeder principe. Dat maakt het makkelijker voor de vrijwilligers om te voeren en de paarden eten met een natuurlijke lage halshouding. De nieuwe ruiven zijn voor ons op maat gemaakt door de Gebroeders Heemskerk uit Nieuw Vennep. Zo houden we de paarden fit en gezond op de paddocks. Wat zijn we dankbaar voor deze verbeteringen! De realisatie was mogelijk dankzij de steun van:

  • Het Dr. C.J. Vaillantfonds
  • De Ruigrok Stichting
  • Het Arie van Wijngaardenfonds
  • Fonds1818
  • Een anonieme sponsor

Ook zijn we erg blij met de bijdrage voor de renovatie van de paddocks die we via de Rabo ClubSupport actie ontvingen. Deze verbeteringen helpen onze locatie verder toekomstbestendig te maken, zodat we weer vele jaren paardenplezier kunnen blijven aanbieden. Ook zijn we, tussen de corona-lockdowns door, uitgebreid naar een volwassenengroep op de woensdagavond. Zo maken we de eerste stappen richting onze wens om de doelgroepen en de rijmomenten uit te breiden. Nu maar hopen dat onze cliënten snel weer mogen komen rijden. Wij zijn er klaar voor!

Gerenoveerde Paddock