Het Coronavirus en Puntenburg

De afgelopen weken hebben we allemaal onze dagelijkse levens flink aan moeten passen om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Helaas betekent dit ook dat de activiteiten voor cliënten tijdelijk geen doorgang kunnen vinden. Ondertussen is bekend geworden dat de huidige maatregelen nog tot 28 april zullen duren. We vinden het ontzettend jammer dat de cliënten hun uitje naar de paarden moeten missen! We hopen dat er andere manieren gevonden worden om even te ontspannen in deze spannende tijden. 

Ondertussen gaat de zorg voor de paarden door de vrijwilligers onverminderd door. We houden ons aan de maatregelen van het RIVM en blijven de paarden trainen. De vrijwilligers geven de paarden beweging en de nodige mentale uitdaging. Op die manier blijven ze fit en rustig als we straks de activiteiten voor de cliënten weer kunnen opstarten. 
We zorgen nu voor elkaar door even op afstand te blijven, maar we kunnen niet wachten tot we straks de cliënten weer gelukkig bij de paarden zien!