3 kleine indiaantjes

Indianendag 14 september 2019

De Indianendag tegelijk open monumentendag 2019 werd op 14 september geopend door Jack de Vroomen en de burgemeester van Lisse, Lies Spruit. 

Na een kort welkomstwoord werd het nieuwe naambord met nieuw logo onthuld op de gevel van Puntenburg. Daarna kon iedereen een kijkje nemen in de vernieuwde kantine. Vrijwilligers van Rotary Lisse hielpen met de voorbereidingen en de organisatie van de dag. Zij begeleidden de kinderen langs een parcours met verschillende activiteiten zoals paardknuffelen, skippybal race, het vlaggenspel, kralen rijgen, verrekijkerspel en totempaal bouwen. De spelletjesdag werd afgesloten met een prijsuitreiking waarbij alle kinderen een diploma en een cadeautje kregen.

Tot slot was er nog een demonstratie van Aniek Pieterse, een van de trainsters van de paarden op Puntenburg, waarin duidelijk werd wat er allemaal bij komt kijken voordat een paard goed en veilig ingezet kan worden bij het rijden met bijzondere jongeren.

Iedereen heeft genoten van het prachtige weer en elkaar.