Open dag 2018

Zaterdag 25 augustus was onze open dag. Hoewel we af en toe een flinke bui regen hadden, was er over belangstelling niet te klagen. Het ponyrijden was populair en ook de uitleg en demo bij het paardrijden voor kinderen met een beperking had veel belangstellenden. Gedurende de hele dag werd muziek gedraaid door DJ Schonenberg en DJ StarSweet.
De Stichting wil alle vrijwilligers bedanken die deze dag hebben meegewerkt. Ook dank aan onze sponsors van deze dag: Dekamarkt Hilegom; Jumbo Poelmarkt voor eten en drinken; Fun Events voor de stormbaan, springkussen en overige spullen; Ad Wijnhout van de AW groep voor de aggregaten; Bakker Ammerlaan voor het stokbrood en World of Delight voor de stroopwafels.
De Donatiebus had aan het eind van de dag een inhoud van € 175.- die later verrassend nog verdubbeld werd door Fris Financieel.
De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ voor alle vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *