Samenwerking

Easyhorses

Easyhorses werkt samen met onze stichting door het opleiden van alle paarden en ze zo geschikt te maken voor het rijden van kinderen met een meervoudige beperking. Door continue de paarden te blijven trainen blijven de paarden inzetbaar voor dit doel.

Easyhorses

Easyhorses

Stichting Druppel

Druppel werkt samen met onze stichting door kinderen met een rugzakje een therapie te geven waarbij de paarden van onze stichting worden gebruikt om het welzijn van deze kinderen te bevorderen.

Druppel kinder en jeugd therapie

Druppel kinder en jeugd therapie

Paléo paardencoaching

Paléo paardencoaching werkt samen met Puntenburg. De missie van Paléo Paardencoaching is om de natuurlijke kracht van mensen aan te spreken en meer bewustzijn te creëren van eigen mogelijkheden. Vanuit het geloof dat een ervaring meer zegt dan duizend woorden faciliteert Paléo ontmoetingen tussen mens en paard. Oog in oog met zo’n zuiver en krachtig dier ontmoet je jezelf.

Unique Encounters

Unique Encounters werkt samen met Puntenburg en heeft een spontane en interactieve manier van coachen, gebaseerd op driedimensionaal ervaren – praten, zien en beleven. Ik heb vragen, zullen we samen naar jouw antwoorden zoeken? Daarnaast begeleid ik kinderen die vastlopen op school, door middel van anders leren met paarden. Deze methode is gebaseerd op “leren in beweging” en sluit daarmee beter aan bij hun leerstijl. De coaching en therapie met behulp van paarden van Unique Encounters wordt onder voorwaarden vergoed door de verzekeraar of de gemeente.

Unique Encounters
Unique Encounters